Website Huid & Haar online!

Welkom op de officiele website van Huid & Haar Oostzaan!

Huid & Haar staat voor Huidverzorging Ilona Rozendaal en Haarverzorging Linda Kooij een bedrijf waar een ieder voor allerhande zaken op het gebied van huidverzorging of haarverzorging terecht kan. Ook voor pedicure en massage kunt u bij Huid en Haar terecht.

De gezellige sfeer, mede dankzij de onlangs vernieuwde inrichting, een kopje koffie of thee met een koekje en natuurlijk de goede behandelingen zorgen al meer dan 10 jaar voor een grote, vaste klantenkring.
Veel is mogelijk voor zowel dames, heren als kinderen. Er wordt gewerkt met gerenommeerde merken. Ook voor kleine deelbehandelingen kunt u bij ons terecht. Dit alles op afspraak dus geen lange wachttijden.

Nieuwsgierig? Kom eens langs of maak een afspraak.
U kunt natuurlijk ook telefonisch of via mail meer informatie inwinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *